نشست صمیمی رئیس و اعضای هیات رئیسه واحد با اعضای هیات علمی

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۰ کد : ۳۴۰۴ اخبار حوزه ریاست
نشست صمیمانه اعضای هیات علمی با رئیس واحد و اعضای هیات رئیسه در سالن کنفرانس  خوارزمی واحد برگزار گردید.

در این جلسه دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد ضمن تسلیت بیست و ششمین سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و خیرمقدم به اساتید، طی سخنانی از زحمات و تلاش های علمی و ارزشمند اعضای هیات علمی واحد تقدیر  کرد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی با اشاره به دیدگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به هیچ گروه و یا افراد خاصی نیست و به مردم تعلق دارد افزود:  مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در سال61 با پیشنهاد آیت الله هاشمی رفسنجانی و با نفس مسیحایی امام خمینی (ره) تاسیس و تاکنون توانسته است در پیشرفت کشور در زمینه های علمی و پژوهشی به درستی به ایفای نقش بپردازد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در ادامه به موفقیتهای دانشگاه آزاد اسلامی در زمان مدیریت دکتر میرزاده اشاره کرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اخیراًٌ به موفقیتهای چشمگیری در زمینه های انجام طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی ، توسعه تحصیلات تکمیلی، تجمیع واحد های دانشگاهی، کاهش معاونین و مدیران سازمان مرکزی،  تعدیل هزینه ها و کاهش بوروکراسی در دانشگاه آزاد اسلامی  دست یافته است که  با تاسیس و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان این موفقیتها به اوج خود رسیده است.

وی خطاب به اعضای هیات علمی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: افتخار می‌کنیم که شما عزیزان اجزایی از موفقیت‌های این دانشگاه هستید، موفقیت در یک شب اتفاق نمی‌افتد و برای رسیدن به آن باید تلاش کرد. قطعاً افراد زیادی در موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی نقش داشته‌اند که باید قدردان همه‌ی آن‌ها باشیم؛ به ویژه دکتر جاسبی که در زمان مدیریت بی‌نظیر خود در مدت30 سال موفقیتها زیادی را برای این دانشگاه به ارمغان آورده‌اند که خوشبختانه این موفقیتها با مدیریت هوشمندانه دکتر میرزاده همچنان نیز ادامه دارد.

وی در ادامه  به لزوم  تاسیس و راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: توجه به وابستگی99 درصدی به شهریه های دانشجویی، ضرورت تاسیس شرکت های دانش بنیان و ایجاد شرکت های اقتصادی و حرکت به سوی تبدیل علم به ثروت در دانشگاه به شدت احساس که در نهایت با تدبیر دکتر میرزاده زمینه تاسیس و توسعه  شرکت های دانش بنیان در سطح واحدهای دانشگاهی در دستورکار قرار گرفت .

این مقام دانشگاهی در ادامه درآمدزایی خارج از شهریه دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی  را ضرورت یک تحول دانست و اظهار داشت: واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در همین راستا با ثبت74شرکت دانش بنیان  فعالیت جدی  و قابل قبولی را  داشته است که دریافت  نشان ویژه جشنواره فرهیختگان از دستان توانمند آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی خود گواه بر این ادعاست و این موفقیت بزرگ ماحصل تلاش  استادان و دانشجویان و کارکنان پرتلاش واحد بوده است.

وی پیش بینی 16% درآمد حاصل از شرکت های دانش بنیان را در بودجه سال 94 دانشگاه آزاد اسلامی مهم دانست و افزود: ما باید بتوانیم از طریق تأسیس و راه اندازی شرکت های دانش بنیان و فعالیت های اقتصادی در سایه پژوهش خود را به درآمد خارج از شهریه مطابق بودجه پیش بینی شده در سال جدید برسانیم .

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در ادامه مولفه های پیشرفت در دانشگاه آزاد اسلامی را توسعه تحصیلات تکمیلی، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد، توسعه پارک‌های علم و فناوری و جذب اعضای هیئت علمی دانست و افزود: رعایت نظم و انضباط اداری ، ضرورت همدلی ، همراهی و تعامل سازنده با سایر دانشگاهیان جهت تکریم دانشجویان و ارباب رجوع ، توجه به مسائل رفاهی اعضای هیات علمی از دیگر مولفه های پیشرفت در دانشگاه است که باید مورد توجه قرار گیرد .

دکتر موسوی  یکی دیگر از مولفه های  پیشرفت در دانشگاه ها را  توجه ویژه به طرحهای پژوهشی استادان و استفاده از پتانسیل اعضای هیات علمی در زمینه های علمی و آموزشی دانست و افزود:  اعضای هیات علمی واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی که از سرمایه های اصلی دانشگاه هستند باید به عنوان اعضای متخصص و کارآمد در تاسیس شرکت های دانش بنیان با  مراکز اقتصادی همکاری کنند تا روز به روز  وابستگی دانشگاه به شهریه دانشجویان کاهش یابد .

وی در ادامه با اشاره به همجواری این واحد دانشگاهی با حرم نورانی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) و مرقد مطهر امام راحل، واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری را یک واحد فعال، پویا و شایسته پیشرفت بر شمردند و افزود: واحد یادگار امام(ره) شهرری به دلیل شرایط استراتژیک امکان پیشرفت بیشتری نسبت به سایر واحد های دانشگاهی در سطح کشور را دارد که جز با مشارکت و همدلی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان واحد امکان پذیر نخواهد بود.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری همچنین به بخشی از برنامه های کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت  واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری اشاره  کرد و خطاب به اعضای هیات علمی گفت: از طرح های پژوهشی درآمدزا به منظور متکی نبودن به شهریه دانشجویان استقبال می نماییم.

دکتر موسوی در ادامه با  تشریح وظایف استاد در قبال دانشجو افزود: تکریم دانشجویان و داشتن اخلاق حسنه در برخورد با آنها، رعایت نظم و انضباط اداری و تشویق دانشجو برای انجام پروژه های علمی و تحقیقاتی از اهم وظایف استاد در دانشگاه ها و کلاسهای درس است  که همه این موارد در  تربیت  دانشجویان  کارآمد و فعال برای آینده کشور بسیار مهم و حائز اهمیت است.

وی در ادامه به وظایف دانشگاه و مسوولان در قبال اساتید تشریح کرد: استادان از سرمایه های ارزشمند و واقعی دانشگاه می باشند که لازم است مسوولان در دانشگاه ها با تکریم شخصیت ، ایجاد فضای  مناسب علمی، فرهنگی،وآموزشی مناسب و پر نشاط،  فراهم کردن امکانات رفاهی مناسب و در نهایت با حمایت از طرح های پژوهشی همواره زمینه پیشرفت در زمینه های علمی را برای این قشر فرهیخته و دلسوز فراهم نماید .

در ادامه این نشست تعدادی از اعضای هیات علمی  واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای بی شائبه دکتر موسوی رئیس واحد و اعضای هیات رئیسه در راستای کیفیت و توسعه همه جانبه واحد  با ارائه چند پیشنهاد،  برخی مطالبات و دغدغه های پیش روی این بخش از دانشگاهیان را مطرح  و توسط دکتر موسوی دانشگاه و اعضای هیات رئیسه به این سوالات پاسخ داده شد .

در پایان این نشست صمیمی دکتر موسوی  ضمن تأکید بر استفاده از نظرات و پیشنهادات  اعضای هیات علمی در حل مشکلات دانشگاه بر استمرار این جلسات  تاکید کرد.

گفتنی است این نشست اولین نشست مشترک  اعضای هیات علمی و  رئیس واحد یادگار امام(ره)شهرری در سال جاری بود .