برگزاری مراسم نیمه شعبان در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره)

۳۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۳ کد : ۳۴۰۵ اخبار حوزه ریاست

همزمان با فرا رسیدن نیمه شعبان و سالروز ارتحال ملکوتی بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)  به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد مراسمی در نمازخانه مجتمع یادگار امام (ره) شهرری برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور معاونین  و جمع کثیری از استادان ،کارکنان و دانشجویان واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری برگزار گردید، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد ضمن گرامیداشت نیمه شعبان خجسته سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) بیست و ششمین سالگرد رحلت ملکوتی بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت و به روح پر فتوح حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) به عنوان احیاگر دین اسلام در عصر حاضر درود فرستاد و در سخنانی به ویژگی ها و ابعاد شخصیتی حضرت امام خمینی (ره) پرداخت.

وی  با بیان اینکه حضرت امام خمینی (ره) یکی از اصیل ترین انقلاب های تاریخ را به پیروزی رساند و نظامی بی بدیل را پایه ریزی و رهبری کرد، افزود: ایشان از کم نظیرترین و ممتازترین شخصیت های تاریخ بشریت است که با اندیشه های بلند الهی مسیر تاریخ را دگرگون کرده و سر منشاء تحولات عظیمی در ایران وجهان گردید.

دکتر موسوی افزود: امام خمینی (ره) فیلسوفی الهی، عارفی ربانی، فقیهی اصولی و مرجع تقلید مردم و در عین حال رهبر انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی در ایران بود.

وی بیان داشت: آنچه حضرت امام ( ره ) را به عنوان رهبری ممتاز و بی نظیر کرده بود، مجموعه ای از ویژگی های فردی، اجتماعی، سیاسی و عرفانی ایشان بود.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی با بیان اینکه جامعیت علمی، ساده زیستی، رفتار صمیمانه با مردم و سیره سیاسی امام خمینی (ره)، سبب شده است که ایشان از دیگر رهبران جهان متمایز شود، افزود: رهبر کبیر انقلاب اسلامی هویتی جامع داشت و دین و دینداری را رکن اصلی در جامعه اسلامی می دانست و از مسلمات دینی به هیچ روی عدول نمی کرد و فقه را تئوری کامل انسان سازی از گهواره تا گور می دانست و در واقع همین اندیشه ها و آرمان ها بود که سبب شد قلب ها و روح های بسیاری مجذوبش شوند.

رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در ادامه سخنان خود در ارتباط با سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) بیان داشت: خداوند متعال به وسیله آخرین سفیر و آخرین وصی خود حضرت ولی الله العظم جهان را روشن و پر از عدل و عدالت می کند و به ظلم ستم پایان می دهد .

این مقام دانشگاهی در ادامه با بیان اینکه خداوند این گونه خواسته است که عمر حضرت مهدی طولانی باشد وآن حضرت در زمان موعود و به اذن پروردگار از پشت پرده غیبت ظهور نموده ودر واپسین روزهای زمان به مدد بندگان خدا بشتابد گفت: همه عالم باید حول محور ولایت حضرت امام عصر(عج) جمع گردند تا جهان از هرگونه ظلم و بی عدالتی بدور باشد .

دکتر موسوی در پایان سخنان خود با اشاره ای کوتاه به فلسفه غیبت و انتظار و وظایفی که منتظران باید در عصر غیبت داشته باشند افزود:  منتظران واقعی کسانی هستند که جامعه را برای حضور ایشان آماده می سازند و ضمن اینکه جامعه منتظران را جامعه ای همیشه در حال تلاش و کوشش و خودسازی است خواند.

در پایان این مراسم یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در مقام و منزلت امام زمان(عج) به مدیحه سرایی پرداخت.