کسب درجه استادی عضو هیات علمی دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری

۳۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۵ کد : ۳۴۰۹ اخبار حوزه ریاست

دکتر رحیم سرور عضو هیات علمی گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری واحد یادگار امام(ره) شهرری پس از گذراندن مراحل رسمی در هیات ممیزه دانشگاه و کمیسیونهای مربوطه با حکم آقای دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه  از درجه دانشیاری به درجه استادی ارتقاء یافت.

دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد ضمن تبریک این موفقیت گفت: حقیقتاً کسب این موفقیت بزرگ علمی توسط دکتر سرور که از سرمایه های علمی و اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی می باشد دستاوردی بزرگ و ارزشمند است و امیدوارم کسب این مهم که حاصل تحقیقات و پژوهشهای علمی فراوانی بوده است موجبات شکوفایی بیش از پیش سطح علمی این واحد دانشگاهی  را فراهم نماید.

رئیس واحدیادگار امام خمینی(ره) شهرری گفت: امید است با توکل به خداوند متعال این موفقیت سرآغازی برای ارتقاء درجه علمی سایر استادان  در این واحد دانشگاهی باشد.

دکتر رحیم سرور متولد1348 است که تحصیلات دانشگاهی خود را در مقصع کارشناسی در سال1371 و کارشناسی ارشد در سال1373در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری و دکتری جغرافیا را در سال1378 از واحد علوم و تحقیقات تهران با گرایش جغرافیا و برنامه ریزی شهری به پایان رسانده است.

وی فعالیت علمی خود را در تخصص های آمایش سرزمین، برنامه ریزی شهری پیگیری نموده است و از سال 1374به صورت تمام وقت عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری می باشد.

آثار مکتوب

15عنوان کتاب ، 35 عنوان طرح تحقیقاتی در سطح ملی و بیش از 70 مقاله علمی و پژوهشی و شرکت در بیش از 27 همایش های داخلی و خارجی.

فعالیت های اجرایی

معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری از 1380 تا 1385، مشاور شورای شهر تهران، رئیس کمیته طرح و برنامه و بودجه منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی ، مشاور سازمان نوسازی شهر تهران، رئیس هیات مدیره شرکت توسعه و عمران خمین، عضو کمیسیون تخصصی هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی،  عضو کمیته ارزیابی مدیریت شهری تشخیص مصلحت نظام، بخشی از تجارب مدیریتی و اجرایی ایشان می باشد.