تبریک دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد به مناسبت فرا رسیدن حلول ماه مبارک رمضان

۳۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۱۷ کد : ۳۴۱۱ اخبار حوزه ریاست

متن پیام  بدین شرح است:

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِیَ أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ

بار دیگر ماه مبارک رمضان ماه عبادتهای عاشقانه ، نیایشهای عارفانه و بندگی های خالصانه فرا رسید، و خداوند متعال فرصت حضور در بهترین ماهش را بر ما ارزانی داشت تا با بهره گیری از تعالیم جانبخش الهی، تاسی از سیره نبی مکرم اسلام و ائمه اطهار(ع) بتوانیم غبار تن را در زلال چشمه های این ماه بشوییم و از لابلای لحظه های ناب دعا و سجاده هایمان لذت نزدیکی به معبود را در حد وسع و توانمان درک ‌نمائیم.

ماه رمضان، فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده‌داری است که عشق ملکوتی و اُُنس با محبوب جاودانه را پدید می آورد و شهد مناجات و نیایش را در کام انسان میریزد، در پرتو خورشید درخشان ماه رمضان، سلطه عادت‌ها و غریزه‌ها بر زندگی انسان کاهش می‌یابد، غفلت‌ها زدوده می‌شود. اخوت دینی و روح برادری و همدردی با نیازمندان تقویت می‌گردد، تلاوت قرآن و رعایت تقوا، زمینه تعالی  و بازگشت به فطرت الهی و زندگی عالی انسان را فراهم می سازد.

اینجانب فرارسیدن حلول ماه مبارک رمضان، ماه شناخت و معرفت، ماه عبادت و بندگی، ماه شکستن بت‌های نفس و سجده‌ی عشق بر درگاه معبود یکتا را به عموم مسلمانان، هموطنان گرامی و جامعه دانشگاهی به ویژه استادن، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام  خمینی(ره) تبریک عرض نموده و از درگاه حق تعالی آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان را مسألت می نمایم و انشاءا... همه ما با بهره گیری معنوی از لیالی پرفضیلت ماه مبارک رمضان، از سفره پر برکت فیوضات الهی در این ماه مبارک بهره مند گردیم.

دکتر سیدفرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی