قدردانی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) از عوامل اجرایی امتحانات پایان ترم

۰۶ تیر ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۱ کد : ۳۴۱۴ اخبار حوزه ریاست

دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری در پیامی از تلاش کلیه مسئولین و دست اندرکاران امتحانات پایان ترم نیمسال2-93-94 تقدیر کرد.

متن پیام تقدیر به شرح ذیل است.

بسم الله الرحمن الرحیم

امتحانات پایان ترم که ثمره یک نیمسال تلاش و کوشش و ماحصل آموزش و سنجش بار علمی دانشجویان است، با یاری خداوند متعال  و با تلاش و کوشش دست اندرکاران و عوامل اجرایی در فضایی آرام در این واحد دانشگاهی برگزار گردید .

بی گمان شما همکاران گرامی با سعی و تلاش خود در راستای برگزاری امتحانات سالم از هیچ تلاش و کوششی دریغ ننمودید که این موفقیت بزرگ حاصل همدلی و تلاش تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی در این مجموعه شریف دانشگاهی بوده است.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما میهمانان الهی در ماه ضیافت الله و تقدیر از زحمات بی دریغ و دلسوزانه همه همکاران محترم ، از خداوند متعال برای همه شما فرهیختگان موفقیت و توفیق روز افزون در عرصه های علم و دانش را آرزومندم .

دکتر سیدفرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی