پیام تبریک دکتر سیدفرج الله موسوی به مناسبت عید سعید فطر

۰۳ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۴۱۸ اخبار حوزه ریاست

متن کامل پیام تبریک بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

َالَّلهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ خَیْرَ ما سَئَلَکَ بِه عِبادُک الصّالِحُونَ وَ اَعوذُ بِکَ مِمَّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُکَ الْمُخلَصُون

خدای رحمان را سپاس می گویم که به ما اجازه حضور و درک  ماه مبارک رمضان و ماه نزول قرآن را عطا کرد، ماهی که در شب های قدر آن به دنبال افزایش قدر و منزلت انسانی و آسمانی خویش بودیم، اکنون که پس از یک ماه زنده داری و روزه داری به آستانه عیدمبارک فطر نائل شده ایم و همنوا با هم از خدای منان خواهان ورود به نیکی های مقرر بر محمد و آل محمد(ص) و خروج از بدی های زدوده شده از ایشان(علیهم السلام) هستیم .

عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند. روزی است که انسان به فطرت پاک خود باز می‏گردد و به شکرانه این نعمت بزرگ و بی کران، به ستایش باری تعالی پرداخته و زنگار گناه را از آئینه روشن قلب و جان می زداید .

اینجانب ضمن تبریک عید سعید فطر و طلوع ماه شوال به محضر حضرت امام عصر(عج) ، مقام معظم رهبری و قاطبه علما و مراجع عظیم­ الشان ، جامعه دانشگاهی به ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری، از خداوند متعال رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم و امیدوارم که با بهره‌گیری از توفیقات ماه مبارک رمضان و با انگیزه‌ای پورشورتر و همتی والاتر، دانشگاه را در مسیر اعتلا و نیل به آرمان‌های بلندش بیش از پیش یاری رسانید.

دکتر سیدفرج الله موسوی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی